ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «Σπονδή» το γιορτάζει με 3άστερο Eric Frechon

Από -
Η «Σπονδή» το γιορτάζει με 3άστερο Eric Frechon - Χρυσοί Σκούφοι

Η «Σπονδή» γιορτάζει φέτος τα 20α της γενέθλια και πρόκειται να τα γιορτάσει πολύ γαστρονομικά, προσκαλώντας κορυφαίους Γάλλους σεφ να μαγειρέψουν στην κουζίνα της σπέσιαλ menu degustation. Την αρχή κάνει ο Eric Frechon, ο 3άστερος σεφ του ρεστοράν «Epicure» στο ξενοδοχείο «Le Bristol» στο Παρίσι, ο οποίος παλιότερα διετέλεσε σύμβουλός της. Θα μαγειρέψει ένα εντυπωσιακό μενού 7 πιάτων μόνο την Κυριακή 5 Ιουνίου με τιμή 180€/ατ. Που θα περιλαμβάνει: θαλασσινά σαλιγκάρια με κάρυ, τσιπς από φύκια, γαρίδες ταντούρι, σουφλέ ρυζιού με μελάνι σουπιάς· τζατζίκι έκδοση 2016· «Αρχαίες» Τομάτες ήτοι ταρτάρ από «Green Zebra» με λεμονοθύμαρο, χυμός από «Tomate Ananas, και σορμπέ από τομάτες «Cœur de Bœuf» ˙ τσιπούρα μόλις σοταρισμένη στην plancha, χαβιάρι από καπνιστή μελιτζάνα με σουσάμι ˙ σέλα από αρνάκι γάλακτος ψημένο σε κρούστα από φύκια nori και πιπεριά της Espelette, νιόκι με φρέσκα μυρωδικά, πουρές από γογγύλια˙ φράουλες του δάσους σε ζελέ από βασιλικό και σορμπέ πράσινο μήλο˙ ψήγματα χρυσού με καραμελωμένα πεκάν, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, και χυμός πασιφλόρα με πιπέρι. Υψηλή γαστρονομία από έναν μεγάλο σεφ.