ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Hono και Lulu»…τροπικό σύμπλεγμα στις Σπέτσες

Από -
«Hono και Lulu»…τροπικό σύμπλεγμα στις Σπέτσες - Χρυσοί Σκούφοι

Μια νέα άφιξη στις Σπέτσες , το “Hono και Lulu”, φέρνει στην περιοχή της Ντάπιας τροπικό αέρα, μιξάροντας ήλιο, θάλασσα, μαζί με όλα τα τροπικά φρούτα. Το σκηνικό είναι γεμάτο εξωτικά φυτά, περικυκλωμένα από καλαμιές, μπαμπού και totem, σε ένα φόντο ντυμένο με εικόνες flamingo, παπαγάλων και μπανανιών. Με λίγα λόγια έχει δημιουργηθεί ένα εξωτικό μέρος από εκείνα που όλοι θέλουμε να δραπετεύσουμε.

Στο «Hono και Lulu» περνάμε περισσότερο από καλά γιατί η μουσική και η μεγάλη ποικιλία σε cocktail σε επιμέλεια του βραβευμένου Σπύρου Κερκύρα, ανεβάζουν στροφές και τονώνουν την παιχνιδιάρικη, καλοκαιρινή διάθεση. Στην ενότητα των cocktail συναντάμε πολλά tiki στοιχεία με το ρούμι να πρωταγωνιστεί, οι επιλογές όμως διανθίζονται με όλα τα spirits, τα οποία φλερτάρουν δημιουργικά με εξωτικά ταίρια. Βρίσκουμε κλασικά summer cocktails με ιντριγκαδόρικα twist, αρωματικά smoothie και καλές προτάσεις σε detox fruit συνταγές.

Ειδική μνεία αξίζουν τα ευρηματικά ποτήρια από μεγάλες κολοκύθες, πήλινες καρύδες, ανανάδες, μέχρι mini καρπούζια. Σε αυτά σερβίρονται τα παιχνιδιάρικα μιξ. Μερικά μόνο από τα best seller είναι το δροσερό Hono’s Punch με ρούμι agricole, χυμό ροζ γκρέιπφρουτ, ελαιοσάκχαρα λάιμ, chartreuse, λικέρ μπανάνας και bitters ροδάκινου και το Lulu’s Colada με εξαιρετικό παλαιωμένο ρούμι, λικέρ καρύδα, σιρόπι coco lopez, coco cream, φρέσκο πουρέ ανανά, ελαιοσάκχαρα κίτρου και λίγη δόση από φρέσκο ginger. Για όσους θέλουν να χαθούν σε ένα τροπικό νησί, με δυνατά αρώματα φρούτων και κύματα δροσιάς στον ουρανίσκο, το Lost and Found on the Island, είναι ο τρόπος..και το κάνει με ένα φοβερό blend ρουμιών ενισχυμένο με passion fruit.

Ξεχωριστό και πολύ δυνατό κεφάλαιο αποτελούν τα cocktails to share, που ανεβάσουν το παρείστικο mood. Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε το Magic Pumpkin Punch. Αυτό το cocktail, συνδυάζει με φοβερές αρμονίες την αρωματισμένη βότκα, με το ρούμι, τις φράουλες, τα berries, το gingerbread, το brandy και το elderflower.Στη περίπτωση της μουσικής κουμπώνουν εξαιρετικά προγράμματα με latin και dance ήχους και μαζί με τα cocktail η ατμόσφαιρα είναι πολύ happy.