ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tσιοτίνης-Κοντοβάς σε γευστική μάχη

Από -
Tσιοτίνης-Κοντοβάς σε γευστική μάχη  - Χρυσοί Σκούφοι

Tην Τρίτη 1/11 στο «Κool Life» στην Εκάλη οι δύο νεαροί σεφ διασταυρώνουν… τις συνταγές τους, σε ένα ειδικό μενού μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Έχουμε γράψει ότι ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης (σεφ και συνιδιοκτήτης του «CTC») έχει επιμεληθεί το καινούργιο μενού του «Κοοl Life». Την Τρίτη 1/11 όσοι βρεθείτε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Life Gallery» θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε εν δράσει. Κι όχι σόλο. Μαζί του θα βρίσκεται, ένας ακόμη ταλαντούχος νεαρός σεφ, ο Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος αγαπά επίσης τους πειραματισμούς και μέχρι από πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν στην κουζίνα του «Βασίλαινα». Οι δύο τους ετοιμάζονται για έναν ειρηνικό διαξιφισμό έξι γύρων, ή, πιο σωστά, έξι πιάτων, στο «ρίνγκ» της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Το ειδικό για τη βραδιά μενού κοστίζει € 35 το άτομο, και ξεκινάει καναπεδάκια που οι δύο σεφ φτιάχνουν από κοινού. Η συνέχεια; Πέστροφα με λαχανικά και φιστίκι (Κοντοβάς), βελουτέ τοπιναμπούρ με καβουρδισμένο εσπρέσο και μαύρο σκόρδο (Τσιοτίνης), λαχανοντολμάς με κουνέλι και σάλτσα από καπνιστό χέλι (Κοντοβάς), χοιρινό με κανθαρέλες και παντζάρι (Τσιοτίνης), με φινάλε έναν «χειμώνα» –έτσι λέγεται το επιδόρπιο του Άνταμ Κοντοβά, ένα λευκό τοπίο με κόκκινα φρούτα και σοκολάτα. Έχετε υπόψη ότι υπάρχει και η δυνατότητα για wine pairing, με τις προτάσεις του σομελιέ Νικόλα Γιαννόπουλου. Ώρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ.