ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια πεντάδα (ταλαντούχα) νιάτα

Από -
Μια πεντάδα (ταλαντούχα) νιάτα - Χρυσοί Σκούφοι

«Μελωδία των πέντε» ή αλλιώς μια βραδιά... μαγειρικής δωματίου. Στην εκτέλεση ένα κουιντέτο νέων σεφ, που ενώνουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε ένα γιορτινό, πολυτονικό μενού στις 24 Απριλίου στο «CTC».

Give me... five. Τα δεύτερά του γενέθλια το εστιατόριο «CTC» τα γιορτάζει, στις 24 Απριλίου, με μια pop up εμφάνιση πέντε δυναμικών νεαρών Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τον σεφ και συνιδιοκτήτη του χρυσοσκουφάτου εστιατορίου της οδού Ουμπλιανής Αλέξανδρο Τσιοτίνη, το team αποτελούν: ο Γιώργος Παπαζαχαρίας o οποίος έχει βρεθεί στην κουζίνα σπουδαίων εστιατορίων όπως το ισπανικό «Quique Dacosta» (3 αστέρια Michelin), το σουηδικό «Maaemo» (3 αστέρια Michelin) και το βελγικό «L’ Air du temps» (2 αστέρια Michelin)˙ ο Θάνος Φέσκος, assistant head chef του 3άστερου «Geranium» στην Κοπεγχάγη˙ ο ταλαντούχος chef de cuisine του «Botrini’s» (Χρυσός Σκούφος και αστέρι Michelin) Νίκος Μπίλης˙ και ο Γιώργος Κατάρας, που εργάζεται στο «Fera at Claridge’s» (αστέρι Michelin) στο Λονδίνο που έφτασε, όπως και ο Νίκος Μπίλης -όπως κι ο Τσιοτίνης, μια χρονιά νωρίτερα- μέχρι την τελική φάση στην περσινή διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef.

Ο κάθε σεφ του αυτού μαγειρικού κουιντέτου υπογράφει στο μενού της βραδιάς, που τιτλοφορείται “Η μελωδία των πέντε”, και θα είναι μια όσμωση, μια ανταλλαγή, μια συνάντηση -όπως θέλετε πείτε το- εμπειριών, στιλ, προσωπικοτήτων και φρέσκων ιδεών. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σ' αυτήν την πολυφωνική μαγειρική περιπέτεια, και να δείτε σε τι μπορούν να μεταμορφωθούν δέρμα μπακαλιάρου, όστρακα, φύκια, φράουλες, κουφοξυλιά και καπνιστό παντζάρι, εξασφαλίστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας. Το κόστος του μενού είναι € 110 το άτομο.