ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάσχα στη Μύκονο

Από -
Πάσχα στη Μύκονο - Χρυσοί Σκούφοι

Ιδού μια σίγουρη ωραία πρόταση για πασχαλιάτικο εορτασμό στη Μύκονο.

Το νησί των ανέμων ειδικά αυτή την περίοδο γίνεται κυριολεκτικά προάστιο της Αθήνας αφού πολλοί σπεύδουν να μυρίσουν τον ανοιξιάτικο αέρα στου νησιού. Και επειδή δεν έχουν ανοίξει σίγουρα όλα τα εστιατόρια αφού το Πάσχα φέτος πέφτει νωρίς, σας δίνουμε μια σίγουρη δόκιμη λύση. Στο ξενοδοχείο «Belvedere» ο executive chef Νίκος Ζερβός έχει ετοιμάσει δύο πλούσια μενού δίνοντας σύγχρονο γαστρονομικό χρώμα σε παραδοσιακές ιδέες.

Για το βράδυ της Ανάστασης λ.χ. μεταξύ άλλων θα ετοιμάσει μπουρεκάκια κολοκυθιού με κατσικίσιο τυρί και τσάτνευ καρότου με σέλερυ, ντολμάδες με ρύζι και αρνάκι αυγολέμονο με πουρέ ψητών παντζαριών, την εξαιρετική μεταμοντέρνα «σπανακόπιτά» του, αρνάκι με πουρέ ψητής πατάτας και ανθότυρο, καπνιστό flank steak από “Black Angus” με αρωματικό κουσκούς, εκτός φυσικά από τη μαγειρίτσα και για το τέλος εκμέκ.

Την Κυριακή του Πάσχα, το μενού περιλαμβάνει σπεσιαλιτέ όπως κεφτεδάκια από κοτόπουλο με λεμονάτη μους γιαουρτιού, χοιρινό κοντοσούβλι με τραγανές πατάτες και μους τζατζίκι, αρνίσια παϊδάκια αρνίσια με ριγανάτες πατάτες confit και σάλτσα δεντρολίβανο, πικάντικο κοτόπουλο μαρινάτο σε πορτοκάλι και μουστάρδα με πουρέ σελινόριζας και καρυδόπιτα με σοκολάτα και πορτοκάλι.(Τιμές : 76€/ατ. Το Μεγάλο Σάββατο και 60€/ατ. Την Κυριακή)