ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% στις «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017»

Από -
Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% στις «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017»  - Χρυσοί Σκούφοι

Το «α», οι Χρυσοί Σκούφοι και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στο δημοφιλέστερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να γευτείτε τα συναρπαστικά μενού σε βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόρια από όλη την Ελλάδα πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους. Πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμοί και πλούσια δώρα σάς περιμένουν! Προετοιμαστείτε και σπεύσατε!

Το ξέρουμε και το ξέρετε ότι πρόκειται για το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της Ελλάδας. Με το που αναρτηθεί η λίστα με τα βραβευμένα εστιατόρια που συμμετέχουν στην ενέργεια και τα ειδικά μενού τους, σπάνε τα τηλέφωνα από όλους εσάς που παίρνετε για κρατήσεις. Και είναι πολύ λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι κατά τη διάρκεια αυτού του event τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας προσφέρουν τη γαστρονομική τους πρόταση μόλις στο 50% της τιμής που θα χρέωναν κανονικά!

«Etrusco»
«Etrusco»

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Χρυσοί Σκούφοι και το «α» είναι στην πραγματικότητα μια τεράστια γευσιγνωσία που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου μήνα σε όλη τη χώρα και περιλαμβάνει τόσο τα εστιατόρια που έχουν κερδίσει Χρυσό Σκούφο όσο κι εκείνα που έχουν τιμηθεί με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τα αθηναϊκά ρεστοράν, που είναι πιο εύκολα σε πρόσβαση, αλλά ταυτοχρόνως έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση, έχετε στη διάθεσή σας εξαιρετικές κουζίνες σε ολόκληρη τη χώρα, όπου είναι σίγουρα πιο εύκολο να κλείσετε τραπέζι.

Προγραμματίστε το λοιπόν κι επιδοθείτε σε γαστρονομικά ταξίδια, αφού οι 14 από τους 24 Χρυσούς Σκούφους και τα 30 από τα 39 Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας βρίσκονται στην περιφέρεια! Θα χαρείτε ένα πανόραμα γεύσεων από την Κέρκυρα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και την Κρήτη μέχρι τη Μεσσηνία, το Αμύνταιο, τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο και το Πήλιο...

«Varoulko Seaside»
«Varoulko Seaside»

Και όταν λέμε «πανόραμα», εννοούμε πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα αλλά και σύγχρονη γαλλική, γιαπωνέζικο fusion και κοσμοπολίτικη, μοντέρνα διεθνή κουζίνα. Καθόλου άσχημα αν σκεφτείτε ότι φέτος οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας ξεκινούν στις 30 Μαΐου και διαρκούν μέχρι τις 21 Ιουνίου, οπότε μπορείτε να κάνετε τη βουτιά σας και στη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, κρατήσεις μπορείτε να κάνετε για τα διήμερα (Τρίτες και Τετάρτες) 30-31/5, 6-7/6, 13-14/6 και 20-21/6, ενώ στα περισσότερα εστιατόρια εκτός Αθηνών η ενέργεια θα τρέξει κυρίως Παρασκευή και Σάββατο.

«Santoro»
«Santoro»

Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 25 Μαΐου, με τη δημοσίευση δηλαδή στο «αθηνόραμα» και το www.athinorama.gr των μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων. Το τονίζω όμως: πρέπει να είστε πολύ γρήγοροι στις κινήσεις σας για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε θέση στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν, διότι τα τραπέζια κλείνονται με ταχύτητα αστραπής. Θέση κλείνετε κάνοντας την κράτησή σας και προπληρώνοντας το δείπνο σας, είτε με κάρτα είτε με κατάθεση σε λογαριασμό (σε μερικά εστιατόρια μπορείτε να πληρώσετε κι επιτόπου).

Όσοι όμως χρησιμοποιήσετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς θα έχετε και άλλα προνόμια, καθώς θα μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για 30 δείπνα των δύο ατόμων σε κάποια από τα βραβευμένα εστιατόρια, όπου θα μπορείτε να πάτε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Κουκούμαβλος»
«Κουκούμαβλος»

Επιπλέον, ειδικά όσοι προπληρώσετε online στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μπαίνετε σε έξτρα κλήρωση για δύο μεγάλα δώρα. Δύο τυχεροί θα απολαύσουν από ένα γαστρονομικό τριήμερο για 2 άτομα σε μεγάλα resorts (περιλαμβάνονται διαμονή, φαγητό σε βραβευμένα εστιατόρια και μεταφορικά αν χρειάζεται).

Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν ένα τριήμερο στη Σαντορίνη (δίκλινο deluxe δωμάτιο, πρωινό με σαμπάνια στο «Grace Santorini», ένα δείπνο στο «Santoro» κι ένα στον «Κουκούμαβλο», διαθέσιμα 15/9-31/10) κι ένα στη Θεσσαλονίκη (δίκλινο δωμάτιο στο «Hyatt Regency Thessaloniki», ένα δείπνο στο «Alfredo’s Grand Dining» κι ένα στο «Μαρίνα» στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής, διαθέσιμα 1/9-31/10). Λάβετε, λοιπόν, εγκαίρως θέση κι είθε η τύχη να σας δώσει φιλί στο στόμα!