ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβείο Κοινού 2018: Ψηφίστε και κερδίστε μια θέση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων!

Από -
Βραβείο Κοινού 2018: Ψηφίστε και κερδίστε μια θέση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων! - Χρυσοί Σκούφοι

Οι Χρυσοί Σκούφοι σας καλούν να ψηφίσετε και να αναδείξετε και φέτος το δικό σας καλύτερο εστιατόριο. Όσοι ψηφίσουν συμμετέχουν μάλιστα στην κλήρωση για το τυχερό ζευγάρι που θα παραβρεθεί στο diner de gala της τελετής απονομής και θα δώσει το Βραβείο Κοινού στον νικητή.

Ήταν μεγάλη μας χαρά πέρυσι να απονείμουμε για πρώτη φορά στο πλαίσιο των Χρυσών Σκούφων το Βραβείου Κοινού στο εστιατόριο που εσείς ψηφίσατε για το 2017. Το απέσπασε το πολύ καλό «Pelagos» στο Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας, που αλλάζοντας τα γαστρονομικά δεδομένα της περιοχής πρότεινε μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα επιπέδου. Η σεφ του, μάλιστα, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου αναδείχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef για τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και προκρίθηκε στον διεθνή τελικό.

Η ψηφοφορία για το Βραβείου Κοινού 2018 έχει ήδη αρχίσει και πολλοί έχουν ήδη ψηφίσει, με βάση τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες, κάποιο εστιατόριο από τη λίστα των υποψήφιων για Χρυσό Σκούφο στο www.xrysoiskoufoi.gr. Τώρα, όμως, με την έναρξη της χειμερινής σεζόν και την αναμφισβήτητη μεγάλη δυναμική που δίνουν στην αθηναϊκή τουλάχιστον σκηνή τα openings, οι μετακινήσεις σεφ και τα καινούργια μενού των εστιατορίων, είναι καιρός να σπεύσετε επιβραβεύοντας το δικό σας καλύτερο και ανεβάζοντάς το στο τιμητικό πόντιουμ μιας μοναδικής αναγνώρισης και προβολής στο πανελλήνιο.

Επιπλέον όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για πολύ ξεχωριστά δώρα. Ένα ζευγάρι θα κερδίσει μια πρόσκληση για την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων και θα είναι αυτοί που θα έχουν το προνόμιο να απονείμουν το Βραβείο Κοινού που χορηγός του είναι η διαλεχτή μπίρα Kaiser, η Νο 1 pilsner στην Ελλάδα. Θα απολαύσουν δε μαζί με τις υπόλοιπες προσωπικότητες το μοναδικό δείπνο του dîner de gala, που φέτος θα το δημιουργήσουν και θα το μαγειρέψουν νέοι Έλληνες σεφ που διακρίνονται δουλεύοντας σε κουζίνες τριάστερων εστιατορίων της Ευρώπης.
Θα κληρωθεί όμως ακόμη μία ιντριγκαδόρικη πρόσκληση: ένα ζευγάρι θα συμμετάσχει στη γευσιγνωστική ομάδα των Χρυσών Σκούφων, και θα ζήσει από κοντά την εμπειρία της γευσιγνωσίας και της βαθμολόγησης ενός εστιατορίου. Οι κληρώσεις για τα συγκεκριμένα δώρα θα γίνουν στα τέλη Γενάρη. Αξίζει όμως να μείνετε συντονισμένοι με τα νέα των Χρυσών Σκούφων, διότι σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα δώρα.

Μην καθυστερείτε λοιπόν, μπείτε στο www.xrysoiskoufoi.gr, ενημερωθείτε για τη διαδικασία της ψηφοφορίας στην ενότητα «Βραβείου Κοινού 2018», και ψηφίστε τα εστιατόρια που επισκέπτεστε για να αναδείξετε το δικό σας καλύτερο!