ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μόλις αναρτήθηκαν οι υποψηφιότητες για τους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Μόλις αναρτήθηκαν οι υποψηφιότητες για τους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019  - Χρυσοί Σκούφοι

Η κριτική επιτροπή των γευσιγνωστών του Αθηνοράματος επιδίδεται κάθε χρονιά σ’ ένα μεγάλο γαστρονομικό «σαφάρι» διανύοντας άπειρα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. Πιάτο προς πιάτα βαθμολογούνται εκατοντάδες εστιατόρια, εξετάζοντας την ποιότητα των πρώτων υλών, την τεχνική και την επιδεξιότητα των σεφ, την αρμονία και την ισορροπία των γεύσεων και των συνδυασμών, την πρωτοτυπία, την αισθητική εμφάνιση των πιάτων και τη γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο των επιμέρους στοιχείων.

Αυτό το σύνθετο γευστικό πανόραμα αντικατοπτρίζεται καταρχάς στις υποψηφιότητες και τελικά στα βραβεία που απονέμονται κάθε χρονιά. Οι λίστες με τα υποψήφια για Χρυσό Σκούφο και για Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόρια οι οποίες μόλις αναρτήθηκαν θα εμπλουτίζονται και θα ανανεώνονται συστηματικά κατά τη διάρκεια της σεζόν βάσει των επισκέψεων και των αξιολογήσεων της κριτικής επιτροπής.

Παράλληλα ξεκινά και η ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους εσάς που αγαπάτε το καλό φαγητό να αξιολογήσετε, να ψηφίσετε και αναδείξετε τα εστιατόρια που εκτιμάτε, επιλέγοντας από την σχετική λίστα υποψηφιοτήτων.