ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Με ζεν

Τσιπουράδικο

 Βόλος - Βόλος

  24210/20844

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Με ζεν - Χρυσοί Σκούφοι

Τα τελευταία χρόνια, η νεωτερική ματιά του Ανδρέα Διακοδημήτρη, του Γρηγόρη Χέλμη και του Θανάση Τσαλόγλου στην κλασική βολιώτικη τσιπουροκατάνυξη, είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του εξαιρετικού και πολύ όμορφου τσιπουράδικου «ΜεΖεν». Οι διαλεχτοί της κοινωνίας του Βόλου το έχουν σταθερά στέκι τους. Ξεχωρίζουν εξαιρετική ξυνούτσικη ταραμοσαλάτα αφρός, ευγενής τσιροσαλάτα με άνηθο, πατατοσαλάτα με τηγανητά ψαροκόκαλα σαρδέλας, τηγανητός μπακαλιάρος και σκορδαλιά παντζαριού με ιβίσκο, μεταξωτό ψητό χταπόδι.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα