ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Kenshō Restaurant
Ξεν. «Kenshō Boutique Hotel & Suites»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Μύκονος - Ορνός

  22890/25303,22890/29001

 www.kenshomykonos.com

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Kenshō Restaurant - Χρυσοί Σκούφοι

Το εστιατόριο «Kenshō», με εντυπωσιακό design και ιδιαίτερη κομψότητα, είναι τοποθετημένο στον υπαίθριο χώρο του ομώνυμου boutique hotel, «βλέποντας» την πισίνα, το μπαρ και το ανοιχτό καθιστικό. Executive chef ο στιβαρός και ταυτόχρονα αέρινος Γιώργος Στυλιανουδάκης, λάτρης της ελληνικής κουζίνας και των ψαγμένων και ποιοτικών προϊόντων. Η κουζίνα που παρουσιάζει είναι ελληνική δημιουργική. Τα πιάτα του είναι βασισμένα στην ελληνική παράδοση και δουλεμένα με απόλυτα δημιουργικό τρόπο και γαλλικές τεχνικές. Από τα πλέον ενδιαφέροντα πιάτα ο αστακός και βασιλικό καβούρι ποσέ, με ημίλιαστες ντομάτες, λάδι μαϊντανού και κρέμα με κρόκο Κοζάνης, το ριζότο με αχινό, κυδώνι και μπουγιόν από όστρακα και το αυγό κονφί σε ελαιόλαδο, με ελληνικό χαβιάρι και στάκα. Τα επιδόρπιά βρίσκονται στην ίδια λογική και έχουν την υπογραφή του γνωστού chef patissier Δημήτρη Χρονόπουλου. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα