ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Kalokeri

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Αντίπαρος - Αντίπαρος

  22840/63037

 kalokerirestaurant.com/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Kalokeri - Χρυσοί Σκούφοι

Η Βάνα Βρεττού και ο Σήφης Καραδάκης μετέφεραν το επιτυχημένο concept από τις αθηναϊκές «Μαγικές Κατσαρόλες» στην Αντίπαρο δημιουργώντας ένα μοντέρνο κυκλαδίτικο μπιστρό που προσφέρει μια εμπνευσμένη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με Αγαιοπελαγίτικο χρώμα. Τα εκλεκτά προϊόντα των Κυκλάδων κυριαρχούν και αναδεικνύουν τις γεύσεις σε πιάτα όπως η ρουστίκ κατσικομακαρονάδα με ντόπιο κατσικάκι, οι μπάμιες αλλιώς (πανέ με αλιολί με ταρτάρ ντομάτας και μους φέτας) και οι σαρδέλες τυλιχτές σε αμπελόφυλλα, ενώ δεν λείπουν οι παραδοσιακές συνταγές με νέο μάτι, όπως το χταπόδι σαβόρο με αντιπαριώτικο πετιμέζι και φάβα Ηρακλειάς. Σημείο αναφοράς το Ναξιώτικο μπέργκερ και το brunch με έξυπνες εκδοχές της λαδένιας της Κιμώλου, του μουσακά αλά croque madame & monsieur και της συριανής ομελέτας τιριτίμ. Σερβίρει σε χαρούμενη βεράντα και στον πεζόδρομο. Συνιστάται κράτηση.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα