ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Pelagos
Ξεν. «Lindos Mare»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Ρόδος - Λίνδος

  2244/031130

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Pelagos - Χρυσοί Σκούφοι

Ο έμπειρος executive chef του ξενοδοχείου Μανόλης Κούττης βάζει ψηλά τον γαστρονομικό πήχη εντάσσοντας στην ομάδα του το νεαρό σεφ Μιχάλη Μάρθα που δημιουργεί με ακρίβεια μια κουζίνα όπου τα υλικά αποδίδουν στο μέγιστο τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα αρώματά τους. O σεφ έχει αλλάξει και η βαθμολογία του εστιατορίου αφορά την προηγούμενη εικόνα του.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα