ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée
Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

Μοντέρνα διεθνής κουζίνα

 Κως - Λάμπη

  22420/22440

 www.aquabluhotel.gr

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο

Αξιολόγησέ το »
Cuvée - Χρυσοί Σκούφοι

Η ντιζαϊνάτη πολυτέλεια του εστιατορίου και η μοντέρνα διεθνής κουζίνα του το κάνει ένα από τα καλύτερα στο Αιγαίο. Φέτος την κουζίνα του επιμελείται ο Παύλος Κυριάκης (Χρυσός Σκούφος) με executive chef τον Γιώργο Κωστή (αστέρι Michelin στη Γερμανία) και στοχεύουν ψηλά. Εξαιρετικά πιάτα: μοσχαρίσια πλευρά confit με πουρέ κρεμμυδιού, χαρουπόμελο και ντελικάτο κονσομέ στιφάδο, πάπια με βατόμουρα με καραμελωμένα σύκα και γιαπωνέζικα φύκια hijiki, χοιρινό με καπνιστό κρεμμύδι, αρακά φρικασέ και ζωμό χοιρινού με αρακά και δυόσμο, παγωτό με καρύδα και κάρυ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα