ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée
Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Κως - Λάμπη

  22420/22440

 www.aquabluhotel.gr

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Cuvée - Χρυσοί Σκούφοι

Οι ευφάνταστες συνθέσεις του σεφ Γιώργου Γραμματικόπουλου δένουν ευχάριστα με την πολυτελή αύρα που αποπνέει το εστιατόριο του ξενοδοχείου και ενισχύονται από το πολύ φιλικό σέρβις. Οι προτάσεις του έχουν σαφή ελληνική αφετηρία, όμως οι μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές και η πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που συμβαδίζει με τη σύγχρονη γαστρονομική αντίληψη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το σεβίτσε τσιπούρας με πικάντικο λαδολέμονο και το μυλοκόπι φρικασέ με λαχανίδα και αυγοτάραχο Μεσολογγίου. Ιδιαίτερη έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες και στα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Ο σεφ του εστιατορίου έχει αλλάξει και η βαθμολογία αφορά την προηγούμενη εικόνα του.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα