ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ 2025

Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σου, στο «Βραβείο Κοινού». Το βραβείο κοινού θα απονεμηθεί στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας που θα αναδειχθεί μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις σου από τις Υποψηφιότητες 2025. Ενημερώσου για τα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο και αξιολόγησε τα εστιατόρια που ξεχωρίζεις συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Οι λίστες των υποψηφίων εστιατορίων προς βράβευση θα συμπληρώνονται συνεχώς καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ταυτόχρονα με τα ταξίδια και τις αξιολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων.

Με την συμμετοχή στην ψηφοφορία συμμετέχεις στην κλήρωση για να κερδίσεις κάποιο από τα παρακάτω δώρα:

  • Ένας νικητής θα κερδίσει πρόσκληση για δύο άτομα για την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων του 2025.
  • Ένας νικητής μαζί με τον συνοδό του θα κερδίσει την δυνατότητα να συνοδεύσει τη γευσιγνωστική επιτροπή σε εστιατόριο προς αξιολόγηση και βαθμολόγηση από τα υποψήφια προς βράβευση.
  • Δύο νικητές θα απολαύσουν ένα δείπνο για δύο άτομα σε δύο βραβευμένα εστιατόρια.

    Οι τυχεροί αναγνώστες θα αναδειχθούν με κλήρωση στα μέσα Μαρτίου, μέσα από όσους έχουν αξιολογήσει και προτείνει τα δικά τους καλύτερα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

    Τα εστιατόρια τα οποία θα έχεις ήδη αξιολογήσει, θα εμφανίζονται στην φόρμα αξιολόγησης στο πεδίο «Εστιατόριο» ως ανενεργά, αφού έχεις τη δυνατότητα να αξιολογείς κάθε σεζόν μόνο μία φορά το κάθε εστιατόριο από την λίστα των υποψηφιοτήτων. Απαγορεύεται αυστηρά σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και σεφ να ψηφίζουν για τα εστιατόρια τους.

    Ψήφισε τώρα
  • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2025

    Υποψηφιότητες 2025 ανά την Ελλάδα