ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Branco
Ξεν. «Branco Mykonos»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Μύκονος - Πλατύς Γιαλός

  22890/25500

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Branco - Χρυσοί Σκούφοι

Στο κομψό all-day εστιατόριο του boutique ξενοδοχείου «Branco» στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, ο βραβευμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, με τη συνδρομή του σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα στην εκτέλεση του μενού, δημιουργεί μια μοντέρνα «γαστρο-ταβέρνα» όπου οι κλασικές ελληνικές γεύσεις παντρεύονται με τις μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές, χωρίς να χάνουν την ταυτότητά τους. Δοκιμάστε τις ζουμερές παντρεμένες σαρδέλες με τουρσί κόκκινου κρεμμυδιού, την ισορροπημένα αιχμηρή μους κίτρινης κολοκύθας με καπνιστά αυγά ξιφία, τους ψητούς μυκονιάτικους κεφτέδες με καπνιστό γιαούρτι και το απολαυστικό κυκλαδίτικο αρνί στη σούβλα με λάδι από κάπαρη και μαϊντανό.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα