ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Κουκούμαβλος

Μοντέρνα διεθνής κουζίνα

 Σαντορίνη - Φηρά

  22860/23807

 www.koukoumavlos.com/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο

Αξιολόγησέ το »
Κουκούμαβλος - Χρυσοί Σκούφοι

Διαχρονικός και πολυβραβευμένος, ο sui generis Νίκος Πουλιάσης είναι μια από τις εμβληματικές φιγούρες στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης και η «έδρα» του μια παλιά μονοκατοικία του 1950, με συνταρακτική θέα στην Καλντέρα και τα Φηρά. Η κουζίνα του τολμηρή και μαξιμαλιστική, γεμάτη εκκεντρικές ιδέες, ενσωματώνει απροσδόκητα ελληνικές πινελιές. Κορυφαία πιάτα: τα χτένια με καρπάτσιο κολοκυθιού, σάλτσα λαχανίδας με φύκια wasabi, μουσλίν από κουνουπίδι και μους καπνιστής πέστροφας, τα μαριναρισμένα μοσχαρίσια μάγουλα cheese cake (up side down) σε βάση από ξερά φρούτα με τζατζίκι και μαρμελάδα περγαμόντο, σάλτσα από βατόμουρα, κονφί γιούζου και αφρό δάφνης, το σιγομαγειρεμένο αρνάκι, μουσλίν από ξερά κουκιά με μαύρη σοκολάτα και κουμκουάτ, σάλτσα από ρετσίνα και μους καπνιστής φέτας. Χρυσός Σκούφος 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα