ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Matsuhisa Mykonos
Ρόχαρη (ξεν. «Belvedere»)

Γιαπωνέζικη κουζίνα

 Μύκονος - Χώρα

  22890/25122

 www.belvederehotel.com/nobu-matsuhisa-mykonos

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο

Αξιολόγησέ το »
Matsuhisa Mykonos - Χρυσοί Σκούφοι

Σήμα κατατεθέν της γαστρονομίας της Μυκόνου, το «Matsuhisa Mykonos» δημιουργεί new style πιάτα με ιαπωνικές βάσεις και λατινοαμερικανικές επιρροές. Η κομψή κοσμοπολίτικη βεράντα ντυμένη στα λευκά φιλοξενεί λάτρεις του chef Nobu, ο οποίος κάθε καλοκαιρινή σεζόν εξελίσσει τα πιάτα του και λανσάρει νέες ενδιαφέρουσες «κουπ», παρουσιάζοντας μια άκρως δημιουργική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών. Βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο από το 2003. Εξαιρετικά πιάτα, το «white fish dry miso», το ταρτάρ από κοιλιά τόνου (toro) με χαβιάρι και το χιλιανό λαβράκι με miso ντομάτας, πιπεριές χαλαπένιο και πιπερόριζα. Χρυσός Σκούφος 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα