ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ambrosia
ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο

  2310/401234, 2310/401418

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ambrosia - Χρυσοί Σκούφοι

Στο εστιατόριο του Hyatt Regency Thessaloniki θα βρείτε ό,τι καινούργιο και δημιουργικό εμπνεύστηκε από τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας ο βραβευμένος chef Απόστολος Αλτάνης, ως executive chef πλέον και του ξενοδοχείου (παράλληλα με το «αδελφό» Regecy Casino). Νέα πνοή και σε πιάτα αναφοράς στην παραδοσιακή μας κουζίνα, χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά, άφθονα μυρωδικά και πλήθος παραδοσιακών προϊόντων. Δοκιμάστε μυλοκόπι φρικασέ με άγρια χόρτα και μαρμελάδα λεμονιού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα