ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Θαλασσάκι

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Τήνος - Όρμος Υστερνίων

  22830/31366

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Το Θαλασσάκι - Χρυσοί Σκούφοι

Η ταλαντούχα Αντωνία Ζάρπα έχει κάνει το εστιατόριο της «πρέπει» και σημείο αναφοράς στο Αιγαίο, ένα στέκι κοσμικών και καλοφαγάδων. Κυριολεκτικά επάνω στο κύμα, σε μια προβλήτα στον ατμοσφαιρικό όρμο Υστερνίων, έχει μια ξεχωριστή αύρα καθώς ρεμβάζεις στα ζωγραφισμένα τραπέζια του. Η προσγειωμένα ιντελεκτουέλ προσέγγιση της προικισμένης μαγείρισσάς του υλοποιείται με: κορυφαία δροσερή σαλάτα με αγγούρι, πεπόνι, τυρί μαλαθούνι και γύρη, γοητευτικά κρεμμύδια φούρνου που συνδυάζονται με εκπληκτική homemade μαρμελάδα λεμόνι, πολύ καλό παστό μπακαλιάρο μαριναρισμένο με λάδι-σκόρδο- πελτέ στη σχάρα μαζί με σκορδάτο και αέρινο μπριάμ κολοκυθιού και πατάτας, κατσικάκι λουκούμι που σιγοψήνεται με μέλι, λεμόνι,πορτοκάλι και μουστάρδα και σερβίρεται με ωραία πατατόπιτα, μπεζές γεμιστός με λεμονοκανελάτη κρέμα τυριού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα