ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Θαλασσάκι

Ελληνική κλασική κουζίνα

 Τήνος - Όρμος Υστερνίων

  22830/31366

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Το Θαλασσάκι - Χρυσοί Σκούφοι

Η ελληνική κουζίνα της Αντωνίας Ζάρπα έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση, την οποία και σερβίρει σε μια προβλήτα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018. Πιάτα που ξεχωρίζουν: Δροσερή σαλάτα με αγγούρι, πεπόνι, τυρί μαλαθούνι και γύρη, κρεμμύδια φούρνου, μπεζές, γεμιστός με κρέμα τυριού και αρώματα λεμονιού και κανέλας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα