H μικρή βεράντα με τη θαλασσινή θέα σκηνογραφεί γοητευτικά το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του «Danai Beach Resort», όπου ο σεφ Βασίλης Μουρατίδης χειρίζεται με ακρίβεια διεθνείς πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας πιάτα εκλεπτυσμένα και τολμηρά, όπου η βαθιά γεύση και η υψηλή τεχνική βαδίζουν πλάι πλάι. Έξοχη λίστα κρασιών (πάνω από 1.600 ετικέτες) με την υπογραφή του head sommelier Απόστολου Πλαχούρα.
Ξεχωρίζουν: Μύδια σε λάδι καφέ, σπαράγγια και σος vin jaune με τυρί brilliant savarin ∙ μους φουαγκρά με κρέμα πορτοκαλιού και καραμελωμένο ποπ – κορν ∙ Wagyu Rib Eye με μαρούλι γλασέ και κρέμα τυριού με φιστίκι ∙ μαρέγκα γιαουρτιού με φράουλες, πούδρα ιβίσκου και παγωτό λουΐζα