Ατμοσφαιρική βεράντα με γοητευτική θέα στη φωτισμένη μαρίνα του συγκροτήματος. Το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «Sani Asterias» τελεί υπό την επιμέλεια της διάστερης γαλλίδας σεφ Stephanie Le Quellec και την καθοδήγηση του ταλαντούχου σεφ Ντέμη Κοκκινίδη. Το μενού έχει καθαρά γαλλική βάση, με αποκλειστικές συνταγές της Le Quellec, που διακρίνονται από λεπτούς συνδυασμούς, πρωτοτυπία και κομψότητα. Πιάτα-βεντέτες, ο κολοκυθοανθός γεμιστός με λαβράκι και βασιλικό καβούρι σε σάλτσα λουίζας, τα χειροποίητα tagliolini από μανιτάρια πορτσίνι με σάλτσα τρούφας, το σιγομαγειρεμένο χριστόψαρο αρωματισμένο με ανθό πορτοκαλιού. Εξαιρετική λίστα κρασιών και άψογο σέρβις.