ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Noble Gourmet Restaurant
Ξεν. «Elysium Resort & Spa»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Ρόδος - Καλλιθέα

  22410/45700

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Noble Gourmet Restaurant  - Χρυσοί Σκούφοι

Στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτηρίου του ξενοδοχείου με μίνιμαλ διακόσμηση, προσφέρει άπλετη θαλασσινή θέα κάτω από τις μελωδίες του πιάνου. Ο executive chef Γιώργος Τρουμούχης και ο σεφ Σταμάτης Μισομικές, από τη Ρόδο και οι δύο, ανατρέχουν στην παραδοσιακή κουζίνα του τόπου τους και δημιουργούν πρωτότυπες, μαξιμαλιστικές συνθέσεις επιπέδου. Signature πιάτο η σαλάτα «Σαλάς» με μελιτζάνες, κρεμμύδι, μανιτάρια, φινόκιο τουρσί, πιπεριές, ρέγκα και σάλτσα «χαιρεπαίδι» (τοπικό ρόφημα από 19 βότανα που προσφέρεται στη γέννηση του παιδιού). Ικανοποιητική λίστα κρασιών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα