ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Bill & Coo
Ξεν. «Bill & Coo»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Μύκονος - Μεγάλη Άμμος

  22890/26292-3-4

 www.bill-coo-hotel.com/restaurant/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Bill & Coo - Χρυσοί Σκούφοι

Minimal design, κομψή ατμόσφαιρα και θέα θάλασσα, στην πολυτελή βεράντα του εστιατορίου «Bill & Coo». Έχοντας πλέον μόνον την επιμέλεια της κουζίνας, ο βραβευμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος παρουσιάζει και αυτήν τη χρονιά μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Νέος chef de cuisine στο εστιατόριο είναι ο Μιχάλης Κίκης, ο οποίος εκτελεί το μενού με ακρίβεια και υψηλή τεχνική. Η κουζίνα του «Bill & Coo» αναδεικνύει τις φρέσκες μυκονιάτικες πρώτες ύλες, ανασυνθέτει παραδοσιακές συνταγές και παίζει με καινούργιες ιδέες στις υφές και στις γεύσεις. Κάθε πιάτο παρουσιάζεται με διαφορετική «σκηνοθεσία» σε σκεύος, σε ύφος και σε layout. Από τις πιο ενδιαφέρουσες φετινές δημιουργίες: οι σαρδέλες «Domino» σε τραγανή κρούστα με μαρμελάδα ντομάτας και πούδρα ελιάς, το μπαρμπούνι γεμιστό με αυγοτάραχο και το καρέ αρνιού με χούμους φάβας, συνοδεία μελιτζάνας με miso. Χρυσός Σκούφος 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα