Συνυφασμένο με τη Μύκονο, τις διακοπές ή τα καλοκαιρινά γουικέντ στο νησί των ανέμων, το Matsuhisa συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην κομψή κοσμοπολίτικη αυλή του «Belvedere». Ο σεφ Βασίλης Καλογερόπουλος συνεχίζει την παράδοση του σεφ Nobu με τα σπέσιαλ σασίμι, τα ταρτάρ με χαβιάρι, τα special hot dishes, τα new style sashimi, τις τεμπούρες και τα σούσι του. Το δείπνο κλείνει γλυκά με τις δημιουργίες του chef patissier Ricardo. Από τα καλύτερα πιάτα του το Seared salmon karashi su miso, το toro με wasabi sauce, το tuna tataki jalapegno dressing και το Chilian sea bass.