ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Calypso

15 / 20

  

Μοντέρνα διεθνής κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Peninsula All Suite Hotel»

 28410/68250

 www.eloundapeninsula.com/en/dining-restaurants-calypso-wine-cellar

Ιδιοκτήτες: Ελλιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Jean-charles Metayer , Δημήτρης Κιβωτός

Calypso - Χρυσοί Σκούφοι

Σε μια βεράντα με υπέροχη θέα στο πέλαγος, ο Jean-Charles Metayer προτείνει μια κουζίνα φίνα, εναρμονισμένη με τη γενικότερη φιλοσοφία του resort. Τόσο οι συνθέσεις που βασίζονται στο ψάρι όσο και οι προτάσεις με κρέας έχουν κοινή αφετηρία την άριστη πρώτη ύλη και μπολιάζουν τις διεθνείς προσλαμβάνουσες με κρητικές κι ελληνικές πινελιές.

Κορυφαίο πιάτο: Μπαρμπούνια με τραχανά και σος πέστο ελληνικών μυρωδικών.

Χάρτης εστιατορίου