ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Calypso

15 / 20

Μοντέρνα κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Peninsula All Suite Hotel»

 28410/68250

 www.eloundapeninsula.com/en/dining-restaurants-calypso-wine-cellar

Ιδιοκτήτες: Ελιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Jean-charles Metayer , Δημήτρης Κιβωτός

Calypso - Χρυσοί Σκούφοι

Μια φίνα και κοσμοπολίτικη κουζίνα επιπέδου, εναρμονισμένη με τη γενικότερη ατμόσφαιρα του resort και διανθισμένη με ελληνικές νότες, διά χειρός του ταλαντούχου Jean-Charles Metayer, σερβίρεται τα τελευταία χρόνια στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο. Εκτός από το, όπως πάντα, εξαιρετικό wine pairing, φέτος εκτιμήσαμε ιδιαίτερα και τα επιδόρπια, με κορυφαία την τρούφα (σε μαρέγκες και παγωτό) με κρέμα espresso και toffee καραμέλας.

Χάρτης εστιατορίου