ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία Μασούτης στο πλευρό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

© Άρης Ράμμος - Χρυσοί Σκούφοι
© Άρης Ράμμος

Με τη γεύση της χώρας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ υποστήριξε τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, στρέφοντας τον προβολέα στη γεύση της Ελλάδας.

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και με τη γεύση της Ελλάδας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της, η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ Μασούτης προβάλει τη γεύση της Ελλάδας εδώ και 45 χρόνια, κρατώντας την ποιοτική υπεροχή ως σταθερό κριτήριο των επιλογών της και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών ως προτεραιότητα της δράσης της. Στέκεται πλάι στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το γαστρονομικό προφίλ της χώρας, και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο μέσα από τη σειρά "Μασούτης απ’ τον τόπο μας", αλλά και μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειές της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να σταθεί στο πλάι και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, και να στηρίξει τον θεσμό που επιβραβεύει τους καλύτερους της ελληνικής γαστρονομίας, συμμετέχοντας στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής. Τη βραδιά, δηλαδή, που οι κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), έστρεψαν τον προβολέα στις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας.

Μια δυναμική που αποτελεί στόχο και αποστολή για την ελληνική εταιρεία Μασούτης, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα.