Ο Γιώργος Τσιλιγκίρης μας μύησε στην αναβαθμισμένη κρεατοφαγία με εξαιρετικές πρώτες ύλες, πολύ καλές κοπές και ψησίματα. Αυτό όμως που τον διαφοροποιεί είναι οι προτάσεις του σε ελληνικά κρέατα. Ένα τέτοια παράδειγμα είναι η προβατίνα που τη σερβίρει με διαφορετικούς τρόπους, σε παϊδάκια ή σιγομαγειρεμένη με άσπρη λεμονάτη σάλτσα και σπαγκέτι. Ξεχωρίζουν επίσης το αρνί στα κάρβουνα και το κοκορέτσι. Όλα τα κρέατα έρχονται μαγειρεμένα όπως πρέπει και συνδυάζονται με ιδιαίτερα ερυθρά κρασιά από την Ελλάδα και τον νέο κόσμο.