Ρομαντικό, με στιλάτες ροζ βελούδινες πολυθρόνες γύρω από τα γυάλινα τραπέζια και λευκόχρυσες καμπάνες στο ταβάνι, το «Cabbanes» στο ξενοδοχείο «Myconian Villa Collection» αποτελεί ένα όχι τόσο γνωστό, αλλά πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο. Ο Θοδωρής Κυριακίδης προτείνει ένα σύγχρονο μενού με σπεσιαλιτέ που συνδυάζουν διεθνείς αναφορές και πολλές ελληνικές ιδέες. Χαρακτηριστικά του πιάτα το ντολμαδάκι με φουαγκρά και κινόα, ο ροφός με σάλτσα σαβόρο, ο μεταμοντέρνος αγιορείτικος μπακαλιάρος με κρεμμύδια, το μοσχάρι σοφρίτο, το παγωτό με φύλλα συκιάς, η τυροβολιά με βανίλια και μαστίχα.