Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα στο «Grandma’s», το καλύτερο εστιατόριο του νησιού, είναι εκλεπτυσμένη δημιουργική και άψογη τεχνικά. Επιμελητής σεφ και δημιουργός του μενού είναι ο πολυβραβευμένος Σωτήρης Ευαγγέλου και σεφ επικεφαλής της κουζίνας ο Χρήστος Δημόπουλος. Κομψή βεράντα με arty αισθητική και ανοιχτή θέα πάνω στο φωτισμένο λιμάνι, στιβαρό σέρβις, ατμόσφαιρα διακοπών και beautiful people. Από τα καλύτερα πιάτα του το φαγκρί αβγολέμονο, τα ραβιόλι με σπανάκι και αρωματικά βότανα και το σπαγγέτι με αχινό και πούδρα αβγοτάραχου. Νέος chef de cuisine για το 2023, ο Θοδωρής Κυριακίδης.