Ο Άγγελος Μπακόπουλος δημιουργεί με δεξιότητα μια σύγχρονη κουζίνα γεμάτη ελληνικές ιδέες. Πιάτα όπως ο αστακός αλά Πολίτα, το καλαμάρι με μύδια σκορδαλιά και χαβιάρι, το αρνάκι με σάλτσα ιμάμ μπαϊλντί, το τολμηρό ιβηρικό χοιρινό με παντζάρια, χέλι και πετιμέζι και το μεταμοντέρνο ιτσλί εκφράζουν μια λόγια γαστρονομία, όπου οι ελληνικές γεύσεις συναντιούνται με σύγχρονες αναζητήσεις. Στο ξενοδοχείο «Katikies» χαλαρώνεις καθισμένος σε πολυθρόνες και τραπέζια ακουμπισμένα στην άμμο.