Μια πολύ ξεχωριστή μοντέρνα ελληνική κουζίνα παρουσιάζει ο Φάνης Μαϊκαντής στην όμορφη αυλή του εστιατορίου του, που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο των Φηρών. Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το ιδιόκτητο μποστάνι του σεφ, γίνονται η βάση για σπεσιαλιτέ δημιουργικές και συχνά ιδιότυπες, που ξαφνιάζουν και τέρπουν. Olive oil list με ελληνικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, κάποια εκ των οποίων «φινίρουν» τις προτάσεις της κουζίνας.