Με φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Γαλησσά, το ανοιχτόκαρδο θαλασσινό εστιατόριο του Κώστα Μπουγιούρη μαγειρεύει την ψαριά της ημέρας με τα πεντανόστιμα υλικά των Κυκλάδων και μνήμες από τη συριανή παράδοση. Ολοζώντανα χόρτα αχνισμένα σε θαλασσινό νερό με αβγά αχινού, φίνα κακαβιά αστακού, χουνκιάρ μπεγεντί ψαριού με ψιλοκομμένη μελιτζάνα, αξέχαστη σπαγκετάδα με ψάρι ημέρας, όστρακα και πυκνή σάλτσα θαλασσινών στρώνουν ένα από τα πιο νόστιμα κυκλαδίτικα τραπέζια.