Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια ψαριού της Μακεδονίας που εξελίσσεται συνεχώς. Στην κομψή περιποιημένη του σάλα, σαν σε βεράντα καραβιού, ο Κώστας Κανακάρης δίνει προτεραιότητα στις εξαιρετικές πρώτες ύλες με εξαιρετικά ψάρια και διαλεχτά λαχανικά. Οι κλασικοί θαλασσινοί μεζέδες έχουν δυσεύρετη ποιότητα, η μπουγιαμπέσα είναι δυνατή, τα ολόφρεσκα ψάρια τα χειρίζονται με μαεστρία, το κριθαρότο με γαρίδες και μπισκ είναι ιδιαιτέρως γευστικό, ενώ δεν λείπουν νέες ιδέες όπως το σεβίτσε τόνου με καρπούζι, τσίλι και τζίντζερ.