Η πολυτέλεια ζευγαρώνει με την υψηλή γαστρονομία, σε ένα ιδανικό fine dining σενάριο. Στον πριβέ χώρο του καζίνου της Θεσσαλονίκης, η αισθητική και το καλό και ενημερωμένο σέρβις αναδεικνύουν τη σύγχρονη κουζίνα του Απόστολου Αλτάνη. Ο βραβευμένος σεφ αξιοποιεί τις καλές πρώτες ύλες, χρησιμοποιεί ιδιαίτερα εγχώρια υλικά και συνθέτει πρωτότυπα πιάτα, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και έχουν άποψη και αρμονία. Πολύ καλή λίστα κρασιών και εξαιρετικό service.