ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Calypso

15 / 20

Σύγχρονη κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Peninsula All Suite Hotel»

 28410/68250

 www.eloundapeninsula.com/en/calypso-wine-cellar

Ιδιοκτήτες: Ελιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Αλεξάνδρα Φυτιλά

Σύμβουλος Σεφ: Jean-charles Metayer

Calypso - Χρυσοί Σκούφοι

Σε άμεση επαφή με το μαγευτικό τοπίο της Ελούντας κι αγκαλιασμένα από κοσμοπολίτικη, κλασική αύρα, η σάλα και η βεράντα του «Calypso» γίνονται ιδανική κοιτίδα για την κομψή κουζίνα του καταξιωμένου σεφ Jean-Charles Metayer, την οποία εκτελεί με ακρίβεια η Αλεξάνδρα Φυτιλά. Τον τόνο δίνουν πολυτελή υλικά σε άμεσο κοντράστ με «ταπεινή», εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, σε πιάτα άψογης τεχνικής και σπάνιου γευστικού πλούτου, συνοδεία εξαιρετικού wine pairing σε μια εμπειρία fine dining υψηλού επιπέδου.

Χάρτης εστιατορίου