Σε άμεση επαφή με το μαγευτικό τοπίο της Ελούντας κι αγκαλιασμένα από κοσμοπολίτικη, κλασική αύρα, η σάλα και η βεράντα του «Calypso» γίνονται ιδανική κοιτίδα για την κομψή κουζίνα του καταξιωμένου σεφ Jean-Charles Metayer, την οποία εκτελεί με ακρίβεια η Αλεξάνδρα Φυτιλά. Τον τόνο δίνουν πολυτελή υλικά σε άμεσο κοντράστ με «ταπεινή», εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, σε πιάτα άψογης τεχνικής και σπάνιου γευστικού πλούτου, συνοδεία εξαιρετικού wine pairing σε μια εμπειρία fine dining υψηλού επιπέδου.