ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Calypso

15 / 20

Μοντέρνα κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Peninsula All Suite Hotel»

 28410/68250

 www.eloundapeninsula.com/en/dining-restaurants-calypso-wine-cellar

Ιδιοκτήτης: Ελιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Jean-charles Metayer , Αλεξάνδρα Φυτιλά

Calypso - Χρυσοί Σκούφοι

Η κομψή κουζίνα του καταξιωμένου σεφ Jean-Charles Metayer βρίσκει το χώρο της στο κοσμοπολίτικο, κλασικό περιβάλλον του «Calypso». Πιάτα άψογης τεχνικής, με πολυτελή υλικά και ευφάνταστους συνδυασμούς, όπως το καλκάνι με σάλτσα οστρακοειδών, σπανάκι και αφρό από μύδια ή το λαβράκι σε κρούστα αλατιού με άρωμα Αβάνας, συνδυάζονται με εξαίρετο wine pairing από μια σπάνια κάβα, σε μια εμπειρία fine dining υψηλού επιπέδου.

Χάρτης εστιατορίου