ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Old Mill

Βραβείο Top Notch

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Mare Hotel»

 28410/41102-3

 www.portoelounda.com/el/old-mill

Ιδιοκτήτες: Ελιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Αντώνης Πετρέλης

Old Mill - Χρυσοί Σκούφοι

Το setting, στους κήπους του «Elounda Mare Hotel», ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, προσφέρεται για ρομαντζάδα, ιδίως την ώρα του ηλιοβασιλέματος που το τοπίο είναι μαγικό. Βαδίζοντας σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια με κρητική προφορά που ενσωματώνουν γαλλικές μαγειρικές τεχνικές, η κουζίνα του έμπειρου σεφ Αντώνη Πετρέλη και της ομάδας του αναδίδει κομψότητα. Ξεχωρίσαμε την κρύα σούπα παντζαριού με καλαμάρι σοτέ, ασκορδουλάκους καραμελιζέ και παγωτό αβγοτάραχο, τη στήρα με baby μπάμιες, τηγανητούς κολοκυθανθούς και σάλτσα λεμονιού και το φιλέτο Wagyu με μπριάμ, ξύγαλο Σητείας, μανιτάρια πλευρότους και σάλτσα κάρδαμου.

Χάρτης εστιατορίου