H μικρή βεράντα με τη θαλασσινή θέα σκηνογραφεί γοητευτικά το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του «Danai Beach Resort», όπου ο σεφ Βασίλης Μουρατίδης χειρίζεται με ακρίβεια διεθνείς πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας πιάτα εκλεπτυσμένα και τολμηρά, όπου η βαθιά γεύση και η υψηλή τεχνική βαδίζουν πλάι πλάι. Έξοχη λίστα κρασιών (πάνω από 1.600 ετικέτες) με την υπογραφή του head sommelier Απόστολου Πλαχούρα. Δοκιμάστε: Μους φουαγκρά με κρέμα πορτοκάλι, πιπέρι Καμπότ και καραμελωμένα ποπκόρν, Berlingots με κατσικίσιο τυρί, ζαμπαγιόν σέλερι, porcini και σάλτσα τόνγκα αλλά και Wagyu Α5 με υφές παντζαριού.