Η άριστη ποιότητα κρεατικών και η κορυφαία τεχνική στο ψήσιμο κάνουν τον «Κρητικό» ένα από τα καλύτερα σημεία κρεατοφαγίας στην Αθήνα και επιβάλλουν τη μετακίνηση μέχρι την Κάντζα. Ο Σταύρος και ο Νίκος Δογιάκης φέρνουν στο οικογενειακό εστιατόριο με τη μακρά ιστορία ό,τι εκλεκτό βρίσκουν σε επιλεγμένες μικρές ελληνικές φάρμες, κρατώντας ασφαλώς σταθερές τις κλασικές αξίες σαν τα ασυναγώνιστα παϊδάκια, τα μοναδικά νεφράκια στα κάρβουνα και το μοσχαρίσιο συκώτι τυλιγμένο σε μπόλια.