Στο κομψό εστιατόριο του Απόστολου Ρήγα, οι θαλασσινές γεύσεις αναδεικνύονται με έμπνευση και συνδυασμούς που σέβονται μια εξαιρετική πρώτη ύλη. Από το ταρτάρ τούνας, το όλο ζωντάνια μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή και μυρωδικά μπαρμπούνι και τις πεντανόστιμες γαρίδες μέσα σε μπισκ μέχρι τον αξέχαστο λεμονάτο ροφό σε βουτυράτο ζωμό ψαριών ή το άψογα ψημένο ψάρι, εδώ χαίρεσαι μια υψηλή ψαροφαγία με ελληνικές γευστικές μνήμες, σερβιρισμένη με πληρότητα και στιλ.