Ρομαντική φυσιολατρία σε ένα πανέμορφο, ντιζαϊνάτο εστιατόριο, που έχει τη μοναδικότητα να ανεβάζει τις 12 καρέκλες του σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο στα κλαδιά ενός μεγάλου πεύκου. Ο Δημήτρης Παμπόρης αυτοσχεδιάζει δημιουργικά πάνω στις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης, και όχι μόνο, συνθέτοντας ένα μενού με προσωπικότητα, σύγχρονη αισθητική και βαθιά νοστιμιά. Κορυφαία πιάτα ο αγιορείτικος μπακαλιάρος με κρεμμύδια γιαχνί, δαμάσκηνα και κρέμα γαύρου σε κρεμμυδόζουμο, η σαλάτα με καπνιστά παντζάρια, φουαγκρά και γιαούρτι και οι παραλλαγές σε σοκολάτα.