ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Bill & Coo

Βραβείο Top Notch

Σύγχρονη κουζίνα

 Κυκλάδες - Μύκονος - Μεγάλη Άμμος, Ξεν. «Bill & Coo»

 22890/26292-3-4

 www.bill-coo-hotel.com/suites/food-drinks/

Ιδιοκτήτης: Θεοδόσης Κακούτης

Σεφ: Ντίνος Φωτεινάκης

Bill & Coo - Χρυσοί Σκούφοι

Μινιμαλιστική ντιζαϊνάτη κομψότητα και θέα στη θάλασσα και στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου «Bill & Coo Mykonos», όπου ο σεφ Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί μια σύγχρονη κουζίνα με διεθνή προσανατολισμό αλλά και αρκετά ελληνικά στοιχεία. Μας άρεσαν ιδιαιτέρως η σούπα αγγουριού με καρύδα, πιπεριά χαλαπένιο και ταρτάρ ψαριού, το μοσχάρι ταρτάρ με παγωτό μουστάρδα, η καραβίδα σε ζεστή και κρύα εκδοχή και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας. Από τα πολύ καλά επιδόρπια της Άντζελας Σίμου ξεχωρίσαμε το παρφέ βανίλιας με πράσινο μήλο και το κρεμέ Dulcey με βερίκοκα.

Χάρτης εστιατορίου