Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2019

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2019 Τράπεζα Πειραιώς

Το αθηνόραµα, σε συνεργασία µε την Τράπεζα Πειραιώς, δηµιουργεί συναρπαστικά µενού µε τα πιάτα που χάρισαν Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και τα προσφέρει στο 50% της τιµής τους.

Ένα µοναδικό δρώµενο υψηλής γαστρονοµίας και ελληνικών γεύσεων επιπέδου, που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της απόλαυσης µε τον πιο προσιτό τρόπο, για 2 ημέρες κάθε εβδομάδα.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τα βραβευµένα εστιατόρια, τα ειδικά µενού, τις τιµές τους και τις ηµέρες που ισχύουν. Πραγματοποιήστε προπληρωμή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα, αφού πρώτα ολοκληρώσετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά στα βραβευμένα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν.

Τα εστιατόρια της Αθήνας συμμετέχουν στη δράση κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 28/05 και έπειτα, ενώ τα εστιατόρια της επαρχίας κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 24/05, με ορισμένες εξαιρέσεις οι οποίες θα αναγράφονται κάτω από τα ειδικά μενού.

 

 

Réservé με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Μεγάλος διαγωνισμός

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 23/5 έως 19/6 για να συμμετέχετε αυτομάτως σε κλήρωση, όπου:

Δείπνο δύο ατόµων

2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων στη Σαντορίνη, με διαμονή στο “CAVOTAGOO Santorini” και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια “Οvac” και “Κουκούμαβλος”.

1ος νικητής

30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο.

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Κάθε online πληρωμή σας εξασφαλίζει 5 συμμετοχές.

Ο χάρτης

Τα εστιατόρια

Βραβεία

Περιοχή