Βασίλαινας

Βραβείο ελληνικής κουζίνας 2020 14 / 20

Αθήνα

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Ακόμη μία βράβευση για το εμβληματικό εστιατόριο του Θανάση Βασίλαινα και μάλιστα σε μια χρονιά ιδιαιτέρως κομβική, καθώς φέτος ο «Βασίλαινας» γιορτάζει τον πρώτο του αιώνα γευστικής ιστορίας. Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται σταθερά ο Μάνος Γαρνέλης, τιμώντας την παραδοσιακά θαλασσινή ψυχή του εστιατορίου με μοντέρνες προτάσεις που μιλούν τη γλώσσα της γευστικής οικειότητας και αποδίδουν το παραδοσιακό με σύγχρονο πνεύμα, ενώ η εκτενής wine list συμπληρώνει το γοητευτικό πακέτο.

Restaurants back for good

Αττική - Αθήνα - Ιλίσια
Βρασίδα 13

210/7210501

Ιδιοκτήτης εστιατορίου : Θανάσης Βασίλαινας

Σεφ : Μάνος Γαρνέλης

Κλείστε τραπέζι τώρα!

Το ειδικό μενού ισχύει για τις 7-10/07, 14-17/07, 21-24/07 και 28-31/07.

Οδηγίες Κράτησης
Κλείστε τραπέζι στο/α εστιατόριο/α της επιλογής σας ενημερώνοντας στο τηλέφωνο ότι θέλετε να δοκιμάσετε το ειδικό μενού του περιοδικού «αθηνόραμα». Για να ισχύσουν οι κρατήσεις που θα γίνουν, θα πρέπει να προπληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στα άτομα του τραπεζιού σας με online πληρωμή αποκλειστικά για τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ή με τηλεφωνική χρέωση οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας, καθώς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προπληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Réservé με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Μεγάλος διαγωνισμός

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 02/07 έως 31/07 για να συμμετέχετε αυτομάτως σε κλήρωση, όπου:

Δείπνο δύο ατόµων

2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο 2 ατόμων με διαμονή στο "Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία" και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall Restaurant" και "Botrini's Restaurant".

1ος νικητής

30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο.

Κάθε online πληρωμή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς σας εξασφαλίζει 5 συμμετοχές στην κλήρωση.

Τα εστιατόρια

Βραβεία

Περιοχή

Ανά