ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino - Χρυσοί Σκούφοι

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας.

Όπως πάντα, το κάλεσμα του S. Pellegrino απευθύνεται σε δραστήριους νεαρούς μάγειρες έως 30 ετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 έχουν ήδη ανοίξει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com