ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτές αλά «Four Seasons»

Από -
Γιορτές αλά «Four Seasons» - Χρυσοί Σκούφοι

Τα φώτα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του «Four Seasons» έχουν κιόλας ανάψει, προμηνύοντας υπέροχες γιορτές και δίνοντάς μας την αφορμή για να απολαύσουμε ξεχωριστές γιορτινές εμπειρίες πάνω στη θάλασσα.

Τα φώτα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του «Four Seasons» έχουν κιόλας ανάψει, προμηνύοντας υπέροχες γιορτές στην αγκαλιά του πανέμορφου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην εμβληματική χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης και δίνοντάς μας την αφορμή για να απολαύσουμε ξεχωριστές γιορτινές εμπειρίες πάνω στη θάλασσα. Στον εορταστικό ρυθμό μάς συντονίζει καθημερινά (16/12-8/1) μια χριστουγεννιάτικη αγορά, που προσφέρεται για βόλτες με αχνιστό κρασί ή ζεστή σοκολάτα στο χέρι, αλλά και ένα καρουζέλ για τα πιτσιρίκια.

Γιορτινή χάρη αποκτούν ακόμη το απογευματινό τσάι στο «Avra Lounge» και το κυριακάτικο brunch στο εστιατόριο «Mercato», που ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γίνεται ακόμη πιο πλουσιοπάροχο. Ο ίδιος χώρος θα φορέσει τα καλά του και για τα δύο ρεβεγιόν των ημερών, δίνοντας την ευκαιρία στον σεφ του Roberto Cannata να προτείνει ξεχωριστά menu dégustation 5 και 7 πιάτων (για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αντίστοιχα) με μοντέρνο ιταλικό χρώμα. Ειδικά για την τελευταία βραδιά του χρόνου θα υπάρχει κι ένας δεύτερος πυρήνας δράσης στο χώρο «Platea», με ένα gala buffet dinner party και γκράντε ατμόσφαιρα, που θα ολοκληρώσει τη γιορτινή ευωχία σε ένα από τα πλέον χαρισματικά σημεία της πρωτεύουσας.