ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κουβερτούρα που "σφράγισε" το δείπνο των Χρυσών Σκούφων 2022

 Η κουβερτούρα που

Η Nestlé DESSERT 65% Κακάο έδωσε την καθοριστική πινελιά που ολοκλήρωσε τη γαστρονομική εμπειρία του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή φινέτσα κορυφαίου επιπέδου της.

Καθοριστική πινελιά που επισφραγίζει την πληρότητα μιας ολοκληρωμένης γαστρονομικής εμπειρίας, το επιδόρπιο δεν είναι απλώς το κλείσιμο ενός γεύματος, αλλά ίσως η κορυφαία στιγμή του, όπως επιβεβαίωσαν τα ντελικάτα γλυκά που "έκλεισαν" το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, φέρνοντας τη φινέτσα της κουβερτούρας Nestlé DESSERT 65% Κακάο στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Κατασκευασμένη από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο, αλλά και από τα πιο αγνά υλικά, η κουβερτούρα Nestlé DESSERT 65% Κακάο περιέχει 100% βούτυρο κακάο χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά, για να λιώνει εύκολα και ομοιόμορφα. Έτσι, έδωσε στους σεφ Αστέριο Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσο Μαντή (από το καινούργιο "Soil") την τέλεια βελούδινη υφή, ώστε το γλυκό τους με νεράτζι, dacquoise φουντούκι, μπαμπά με κρέμα σοκολάτα, σορμπέ και πούδρα μανιταριού, να αποτελέσει ιδανική γευστική κορύφωση της βραδιάς. Μια πινελιά φινιρίσματος, που υπογράμμισε την ικανότητα της Nestle να υπογράφει τα καλύτερα γλυκά, στο υψηλότερο επίπεδο.