ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρέσκα, εκλεκτά και τοπικά προϊόντα στους Χρυσούς Σκούφους

Φρέσκα, εκλεκτά και τοπικά προϊόντα στους Χρυσούς Σκούφους - Χρυσοί Σκούφοι

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η απονομή των Χρυσών Σκούφων, για πρώτη φορά στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental". Μια επιτυχία που οφείλεται ασφαλώς και στα εκλεκτά προϊόντα που προσέφερε η ΑΒ Βασιλόπουλος και μετατράπηκαν από τα χέρια των guest chefs της βραδιάς σε πραγματικά έργα βρώσιμης τέχνης, τα οποία έμειναν αξέχαστα σε όσους τα δοκίμασαν.

Εδώ και 85 χρόνια άλλωστε, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να παρέχει σταθερά και καθημερινά μια ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Το motto της πως "εδώ το καλό είναι για όλους" δεν μένει μονάχα στα λόγια αλλά γίνεται και πράξη, καθώς η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει μέσα από τα περίπου 600 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα και το AB Eshop της πραγματικά ό,τι καλύτερο σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους εκατομμύρια πιστούς πελάτες της, για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση.

Παράλληλα όμως, φροντίζει να στέκεται πάντα πλάι στους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται, και φροντίζοντας για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον τόπο μας, εφαρμόζει μια σειρά από βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς. Ως χορηγός των Χρυσών Σκούφων, η ΑΒ Βασιλόπουλος πλούτισε τη γεύση του diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας με φρέσκα κι εκλεκτά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς της από την πολύ μεγάλη γκάμα της.