ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Taste Euphoria: Το ταξίδι της γεύσης ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Taste Euphoria: Το ταξίδι της γεύσης ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας - Χρυσοί Σκούφοι

Όπως οι Χρυσοί Σκούφοι αποτελούν τον απόλυτα γιορτινό προορισμό της ελληνικής γαστρονομίας, έτσι και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί έναν προορισμό γεμάτο μοναδικές εμπειρίες, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική πανδαισία στο Airport Agora. Εκεί, οι γευστικές απολαύσεις και το shopping είναι στο επίκεντρο. Γνωστά ελληνικά brands αλλά και διεθνή concepts σε καφέ και εστιατόρια, μια μεγάλη γκάμα εμπορικών καταστημάτων σε είδη ένδυσης και ομορφιάς, παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά δώρα δημιουργούν έναν πλούσιο σύνολο επιλογών για να ξεκινήσει και να τελειώσει το ταξίδι με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Έτσι, η νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία που απολαμβάνουμε στο αεροδρόμιο ξεκινά να μας απογειώνει προτού ακόμα μπούμε στο αεροπλάνο με πάνω από 40 επιλογές σε εστιατόρια και καφέ που ικανοποιούν κάθε διάθεση: πασίγνωστα ελληνικά και διεθνή brands, μεταξύ των οποίων "Ergon Cuisine", "Starbucks" και "Burger King", premium επιλογές για καφέ και σνακ, όπως "Cultivos", "Coffee Berry", "Everest Exclusive", "Flocafe", "Κουλουράδες", "Βενέτης" και "Γρηγόρης", ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στα "Μπαρμπαδήμος", "Levito", "Koi Sushi", "Eat Greek", "Bistrot", "Ancho" και "Amore".

Την γευστική πληθώρα συμπληρώνουν ακόμα πολλές επιλογές για γλυκά σνακ όπως "Cinnabon", "Lukumades", "Kayak" και "Buffala Gelato", ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα σπέσιαλ σάντουιτς και τις υπόλοιπες προτάσεις των διάσημων "Pret a Manger" που έρχονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Όλα αυτά και βεβαίως κι άλλα πολλά, προσφέρονται είτε για ένα πλούσιο γεύμα dine in είτε για take away είτε για παραλαβή στην πύλη αναχώρησής μας μέσω της καινοτόμας δυνατότητας για gate delivery.