Βραβείο Κοινού 2023

Γίνε κι εσύ αξιολογητής και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σου, στο «Βραβείο Κοινού». Το βραβείο κοινού θα απονεμηθεί στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας που θα αναδειχθεί μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις σου από τις Υποψηφιότητες 2023 που δημοσιεύονται στη λίστα ψηφοφορίας του κοινού. Ενημερώσου για τα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τις δύο ξεχωριστές λίστες και αξιολόγησε τα εστιατόρια που ξεχωρίζεις συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Οι λίστες συμπληρώνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα κριτήρια:

1. Γεύση: Τα βραβεία είναι στο πιάτο! Η βαθμολογία στην κατηγορία «γεύση» αποτελεί το 80% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Λαμβάνονται υπ’ όψιν:

  • α) η ποιότητα των πρώτων υλών,
  • β) η μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ,
  • γ) η αρμονία και η ισορροπία των γεύσεων,
  • δ) τα πρωτότυπα υλικά,
  • ε) οι δόκιμα ευφάνταστοι συνδυασμοί,
  • στ) η αισθητική εμφάνιση των πιάτων,
  • ζ) η γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων

2. Σέρβις: λαμβάνονται υπ’ όψιν η συνολική εμφάνιση των σερβιτόρων, η γνώση τους επί των πιάτων του εστιατορίου και των κρασιών του καταλόγου, η περιποιητική συμπεριφορά, η γρήγορη κάλυψη αναγκών, το τελετουργικό του σερβιρίσματος είτε είναι επίσημο είτε πιο χαλαρό και η ποιότητα των σκευών σερβιρίσματος. Η βαθμολογία στην κατηγορία «σέρβις» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

3. Ατμόσφαιρα: στυλ, ύφος, άποψη, καλαισθησία στη διαμόρφωση του χώρου ανεξαρτήτως διακοσμητικού στυλ και η ποιότητα του ήχου αν υπάρχει μουσική. Η βαθμολογία στην κατηγορία «ατμόσφαιρα» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Μετά από κάθε επίσκεψη σας σ ένα καλό εστιατόριο(βαθμός από 6/10 και πάνω) σας προσκαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα αξιολόγησης του.


Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να κάνετε Login με το account που ήδη έχετε στο My αθηνόραμα (ή να δημιουργήσετε ένα νέο account αν δεν έχετε ήδη). Ειδικά τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν την δυνατότητα να κάνουν login και με τα στοιχεία που ήδη έχουν για την πρόσβαση στην περιοχή μελών του athinoramaclub.gr.

Login

Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να έχετε συμπληρώσει τηλέφωνο στα στοιχεία σας στο MyAthinorama.

Εισαγωγή τηλεφώνου

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που λάβατε στο κινητό σας για επιβεβαίωση.

Εισαγωγή κωδικού

Φόρμα αξιολόγησης - βαθμολόγησης

Είσαι συνδεδεμένος ως: User User
Δεν είσαι εσύ? Κάνε Logout

Παρακαλούμε επιλέξτε εστιατόριο
Παρακαλούμε καταχωρήστε βαθμολογία